Унікальна можливість для українців: Безкоштовні квитки на NEARCON ‘23

NEAR Foundation
October 5, 2023

NEARCON ’23 – це багатоденна конференція, яка збирає найяскравіших представників блокчейн-індустрії з усього світу. Це місце, де ви зможете почути найсвіжіші ідеї, познайомитися зі світовими експертами та знайти натхнення для вашої майбутньої кар’єри. NEARCON ’23 пропонує широкий спектр тематик, включаючи штучний інтелект, кібербезпеку, блокчейн, веб-розробку та багато іншого.

Як невеликий акт солідарності, NEAR Foundation пропонує обмежену кількість БЕЗКОШТОВНИХ квитків для українців, які живуть у Португалії чи Іспанії, на NEARCON ‘23, що відбудеться в Лісабоні з 7 по 10 листопада.

Це неймовірна можливість познайомитися зі світом Web3, розширити свої знання та знайти нові можливості для кар’єрного зростання. Не пропустіть цю унікальну можливість та отримайте безкоштовний квиток на NEARCON ’23 вже сьогодні!

Що таке NEARCON?

Ті, хто не знайомі з Web3, можуть не бути обізнані, що NEAR – це блокчейн, екосистема та міжнародна спільнота розробників, підприємців, фаундерів і провідних фігур у сфері децентралізації. 

NEARCON – це основна щорічна подія для NEAR. Кожного року спільнота NEAR збирається, щоб слухати, навчатися, спілкуватися та розробляти надихаючі ідеї для майбутнього. 

NEARCON – це найкраща освіта в галузі Web3! Як провідний децентралізований проект у світі, NEAR прагне привернути та надихати наступне покоління талантів Web3 з обмеженою кількістю безкоштовних місць.

Що ви дізнаєтесь на NEARCON 2023

Web3 складається з кількох ключових ролей і секторів, і на NEARCON ‘23 ми матимемо можливість почути виступи та взяти участь у панельних дискусіях із провідними фігурами в галузі Web3. 

На NEARCON будуть обговорюватися такі теми як Open Web, де використовуються технології з відкритим кодом, включаючи NEAR. Також буде розглядатися взаємодія блокчейну та штучного інтелекту сьогодні та їхні перспективи в майбутньому, а також роль NEAR Digital Collective у децентралізації управління NEAR. Крім того, будуть поширені оновлення щодо регулювання та політики в сфері Web3.

Як отримати безкоштовний квиток на NEARCON ‘23

Отримати безкоштовні квиток на NEARCON ‘23 просто! 

Основні вимоги включають:

  • Ви є українцем, що тимчасово проживає в Іспанії/Португалії
  • Ваш вік більше за 18 років
  • Ви можете відвідати подію особисто в Лісабоні з 7 по 10 листопада

Щоб отримати безкоштовний квиток на NEARCON ’23, переходьте за посиланням, заповніть форму аплікації. Вас буде перенаправлено до завершення оплати, де ви введете код знижки «UKFRENSNCON». Ви отримаєте квитанцію на ваш імейл, і квиток буде надіслано вам пізніше перед NEARCON ‘23.


Share this:

Join the community:

Follow NEAR:

More posts